ABK

Re-Work

RE-WORK az ABK egyik gres porcelán családja, amely a divatos kőzet utánzó textúrát és a formátumok széles választékát kínálja. A kilencféle méretben rendelhető kollekció tartalmaz, kültérre alkalmas, 20mm vastag, rendkívül erős gres porcelán lapokat is. A burkolatoknak természetes (matt) felülete van. A 60 × 60 cm-es lapok azonban polírozottak.

RE-WORK MULTI: A MULTI  kétféle színben (Beige, Fog) és háromféle mintázattal elérhetõ csempe, mely kombinációk tökéletes szintézist alkotnak egymással.

RE-WORK SINGLE: Három különbözõ mintázattal, kétféle árnyalatban kapható, semleges színû csempe.

Single 1 Warm:  Warm, a kollekció legmelegebb színárnyalatai. Kinézetüket tekintve a mészkõ világához tartoznak, finoman szemcsések, és meglehetõsen egységes megjelenést mondhatnak magukénak, melyet keresztirányú hajszálvékony csíkozások tesznek egyedivé.

Single 2 Whithe – Single 2 Grey:  A tipikus kereszt-rétegzõdésû homokkõ két színben, fehérben és szürkében érhetõ el.

Single 3 Silver – Single 3 Black: Végül, de nem utolsó sorban a leginkább vulkanikus eredetû kövekre hasonlító ezüst és fekete. Itt a homogénebb, kristályos felületek váltakoznak a kontrasztos fény-árnyék hatással rendelkezõ berakásokkal.

Az oldalon feltüntetett árak tájékoztató jellegűek. Ezek az aktuális euro árfolyam, és a rendelt mennyiség függvényében változhatnak. Termékcsaládonként csak az induló árat tüntetjük fel. Raklap feletti megrendelés esetén egyedi kedvezmények.

Ugrás a gyár oldalára

Falra

Padlóra

Fagyálló

Vastagság

Vastagság

Vastagság

Csúszásmentesség

Csúszásmentesség

Csúszásmentesség mezitláb, vizes burkolaton

Csúszásmentesség mezitláb, vizes burkolaton

Katalógus megnyitása
Kapcsolat

További információk

Színek:

Multi Fog, Multi Beige, Single 1 Warm, Single 2 White, Single 2 Grey, Single 3 Silver, Single 3 Black

Méretek:

80×80, 40×80, 20×80, 60×60, 30×60, 10×30, 20×40, 20×20, 40×80