ABK

Crossroad Chalk

A WIDE technológiának köszönhetően,  7mm-es vastagság mellett, kivételesen nagy méretben (160×320) is elérhető. A választható 5 féle szín mellé pedig, – számtalan geometriai minta kialakítására alkalmas – Rombo (Rombusz) és Trapezio (Trapéz) dekorelemek párosulnak.

A WIDE termékek sokoldalú felhasználásáról (konyhai munkalap, fürdőszoba pult, asztallap és polc) bővebben lejjebb olvashat.

CROSSROAD Chalk

A CHALK létrejöttét az anyag egyedi textúrája, bájos tökéletlensége inspirálta. A CHALK felületének kialakítása olyan fény-árnyék játékot hoz létre, mely az anyag háromdimenziós jellegét alkotja újra, úgy, hogy közben megtartja a kerámia- felületek jellemzően puha tapintását.

A CROSSROAD széria különbözõ anyagok elegáns színekben történõ találkozása. A koordináló és a kontrasztos színek használata a CROSSROAD projekt kulcsfontosságú eleme. Az egyedülálló kerámia-kollekció három különbözõ típussal rendelkezik, melyek az egyén saját stílusa szerint ötvözhetõek. A CHALK létrejöttét a vakolat-hatás inspirálta, elérhetõ a legkülönbözõbb méretekben; a WOOD a fa természetességét hozza el otthonunkba új, divatos színekben; míg a BRICK elegáns majolica hatással növeli a tereket.

Az oldalon feltüntetett árak tájékoztató jellegűek. Ezek az aktuális euró árfolyam, és a rendelt mennyiség függvényében változhatnak. Termékcsaládonként csak az induló árat tüntetjük fel. Raklap feletti megrendelés esetén egyedi kedvezmények.

Ugrás a gyár oldalára

Falra

Padlóra

Fagyálló

Vastagság

Csúszásmentesség

Csúszásmentesség mezitláb, vizes burkolaton

Katalógus megnyitása
Kapcsolat

További információk

Színek:

White, Sand, Grey, Smoke, Coal

Méretek:

160×320, 120×240, 160×160, 80×160, 120×120, 60×120, 80×80, 30×34 Mosaic, 60x30x30 Trapezio, 30×30 Rombo

Plusz info:

WIDE:
A Wide kemény: A WIDE ideális választás mind padló, mind fal burkolására lakóépületekben és kereskedelmi projektekben egyaránt. A 7 mm-es vastagság tökéletes szakítószilárdságot biztosít a felmerülő, valós élethelyzetekben.
A Wide pehelysúlyú: A 7 mm-es vastagságnak köszönhetően csökken az egy négyzetméterre eső súly, ezáltal jelentősen könnyebb a csempével történő munkavégzés és annak kezelése is.
A Wide kiegyenlít: A magas plaszticitású, vastagságú és méretű testek kombinációja olyan kiemelkedően rugalmas terméket eredményez, mely konstans hibátlan eredményeket mondhat magáénak.
A Wide könnyen kezelhető: A testek kémiai összetétele és a nyersanyag száraz tömörítési eljárása könnyen vágható és kezelhető porcelánlapokat eredményez.
Ahol csak akarod: A WIDE nagyméretű lemezei az anyagok főbb tulajdonságainak köszönhetően, mint a keménység, a hőellenállás, a vékonyság, és a könnyen kezelhetőség, növelik a porcelán felhasználási területeit. A kollekció végtelen kreatív szabadságot biztosít azon építészeknek és belsőépítészeknek, akik nagyra értékelik a kerámiafelületek sokoldalúságát.