ABK

Alpes Wide

Alpes Wide

Kő, márvány és fémes hatású, nagy méretű (Wide) gres porcelán lapok fúziója.

A hatalmas méretű, elegáns lapok (80×80-160×320) mindössze 7mm-es vastagsággal, falra és padlóra egyaránt. Naturale (R10) és Lux+ felületekkel

Az ALPES különböző dél-franciaországi kőzetek esztétikai adottságainak egyedi fúzióját alkotja; az üledékes kőzetek tipikus tulajdonságait ötvözi a homokkő kompaktabb megjelenésével, megteremtve így a teljesen egyedi ALPES stílusvilágot. Az eredmény elegáns és párját ritkítja.

A kollekció új szintre emeli a luxus fogalmát, meghaladja és elmossa az ősi és a modern közti határvonalat, ideális választás fesztelen, laza környezethez.

A Wide sorozat termékeit használhatod beltéren padlóra,  falra, kültéren homlokzatra, padlóra, konyhában munkalapnak, fürdõszobai pultnak és polcnak vagy akár design elemnek bútorokhoz.

 

Ugrás a gyár oldalára

Falra

Padlóra

Fagyálló

Vastagság

Csúszásmentesség

 

Katalógus megnyitása
Kapcsolat

További információk

Színek:

Lead, Grey, Ivory, Sand

Méretek:

160×320, 120×240, 160×160, 80×160, 120×120, 80×80

Plusz info:

WIDE: A Wide kemény: A WIDE ideális választás mind padló, mind fal burkolására lakóépületekben és kereskedelmi projektekben egyaránt. A 7 mm-es vastagság tökéletes szakítószilárdságot biztosít a felmerülõ, valós élethelyzetekben. A Wide pehelysúlyú: A 7 mm-es vastagságnak köszönhetõen csökken az egy négyzetméterre esõ súly, ezáltal jelentõsen könnyebb a csempével történõ munkavégzés és annak kezelése is. A Wide kiegyenlít: A magas plaszticitású, vastagságú és méretû testek kombinációja olyan kiemelkedõen rugalmas terméket eredményez, mely konstans hibátlan eredményeket mondhat magáénak. A Wide könnyen kezelhetõ: A testek kémiai összetétele és a nyersanyag száraz tömörítési eljárása könnyen vágható és kezelhetõ porcelánlapokat eredményez. Ahol csak akarod: A WIDE nagyméretû lemezei az anyagok fõbb tulajdonságainak köszönhetõen, mint a keménység, a hõellenállás, a vékonyság, és a könnyen kezelhetõség, növelik a porcelán felhasználási területeit. A kollekció végtelen kreatív szabadságot biztosít azon építészeknek és belsõépítészeknek, akik nagyra értékelik a kerámiafelületek sokoldalúságát. Használhatod beltéren padlóra, beltéren falra, kültéren homlokzatra, kültéren padlóra, konyhában munkalapnak, fürdõszobai pultnak és polcnak vagy akár design elemnek bútorokhoz.